Hur style din perfekta festklänning

Parti julen är precis runt hörnet och det betyder att det är dags att börja leta efter den perfekta klänningen. Oavsett vad din stil, det kommer att finnas något där ute som passar dig och du kommer att kunna hitta en underbar klänning som känns som en miljon dollar när du går in i rummet för att hälsa på dina kollegor.

Men vilken klänning ska du göra för – och vad är det bästa sättet att stil det? Här är några idéer så att du har förtroende för att sätta ihop en lysande outfit och se till att du ser din bästa på din arbetsplats julfest eller på en utekväll med dina vänner.

balklänningar är verkligen trend just nu och de passar de flesta kroppsformer som de nypa dig på midjan och Skumma över höfterna, gömmer sig vinglig bitar eller skapa kurvor för smalare typer. Det finns många olika typer av balklänningar och vissa är helt rätt och slätt, andra har massor av utsmyckning på livstycket och vackra, netto kjolar. Det sätt du stil dem bör beakta detta, som du inte vill gå över toppen om det finns redan massor av juveler på din klänning.

Välj ett par enkla högklackade domstolar i en unfussy färg som svart eller naken för en klassisk look. För en funkier, trendiga utseende och Lägg sedan till ett par patent svart högklackade ankelboots och en skinnjacka. Inte bara hjälper detta till att hålla din varmt men det ser super cool också. Allt du behöver göra är att lägga en koppling och du är redo att gå.

Om du kommer för en mer sofistikerad look, kanske något lite enklare och mer utrustade rätt val. En bodycon klänning är perfekt, men kolla det inte är för kort, eftersom detta är mer lämpade för en utekväll än ett parti. Hitta en medelstor-längd monteras klänning och para ihop med en gnistrande kuvertväska att ge din outfit lite av intresse. Avsluta utseendet med enkel patent klackar och lägga till en fuskpäls jacka för lite glamour om det är särskilt kallt.

Alternativt en skater klänning är en enkel och något mer praktiskt alternativ till en balklänningar om du vill ha något i ett block färg som ser eleganta och sofistikerade. Lägga till ett par sticker ut cocktail guldringar för lite av gnistan och du vara redo att gå.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s