Jennifer Lawrence Oscar mode tips

Jennifer Lawrence position som darling av film och mode världen visar små möjligheter att bromsa; Hon har bara blivit den yngsta personen att göra mål fyra Oscar-nomineringar trots allt. Den 25-åriga stjärnan är i kör för bästa skådespelerska 2016 Oscar tack vare hennes roll i glädje, och en sak är säker – hon kommer att rocka röda mattan, troligen i Dior.

Jennifer hette den franska klädmärket inför 2012 och sedan då hon har sällan prytt en industrin händelse i en annan designer. Det är inte för att säga att hon har varit utan sin mode felsteg, vem kan glömma den flouncy vit klänning som hon bar till 2014 Golden Globes? Fullängds axelbandslös klänning stoltsera med två tunna svarta bälten runt midja och höfter, leder till några smickrande jämförelser till ett kaffefilter.

31

Källa: korta balklänningar sverige

Eftersom hon är vuxen Jennifer har börjat inse vad som fungerar för henne, troligen tack vare påverkan av stylist duo Jill Lincoln och Jordan Johnson som både lärt sig sitt hantverk under Hollywood heavyweight Rachel Zoe. Det är tack vare paret att skådespelerskan har doppat sin tå i en något vassare mode damm under de senaste 12 månaderna, som sin glamorösa roster av The Hunger Games: Mockingjay – del 2 detaljhandel kläder visade. Hon särskilt höjt ante på en New York City screening av filmen i November (15), när hon gick full på goth i svart spets flera med störta urringning, satin BH detaljer och transparenta ärmar. Utseendet var Schiaparelli Couture, överraskande och var toppad med en slick av vampy vinrött läppstift. Fruktar inte dock som stjärnan var tillbaka i hennes signatur Dior för Golden Globe Awards i januari (16), även om igen hon blandade saker lite. Den röda klänningen hade urtag på sidorna och en flytande överdel – mycket modernare än den sagolika klänningar har vi sett henne i innan.

Det verkar Jennifer är på väg in i sin egen, mode kanske eftersom hon är i ett skede där hon vet vad som fungerar för hennes kropp.

”Har jag t * ts och en åsna,” hon nyligen berättade tidningen Glamour. ”Och det finns saker som är gjorda för magra människor – som en hel del broderier, eller det täcker en hel – och de gör mig ser fett. Jag måste Visa klumpar.

”Har du bröst, du måste Visa, så vill,” Detta är bröst. Detta är inte celluliter… ” Inte att det är något fel med.”

Så vad kommer Jennifer gå för när Oscars rulla runt den 28 februari (16)? Dior verkar det säkert kort, och våra pengar är på en fet färg snarare än en pastell. Med tanke på hennes form i år förväntar vi oss Jennifer för att visa upp sin svelte figur i något figursydd också, även om hon inte flash för mycket kött som som anses vulgärt för Hollywoods största årliga evenemang. Vi kallar en smal sittande klänning med en oväntad pop – oavsett om det är i smycken, smink, hår eller en design funktion av klänningen sig återstår att se.

Läs också: bröllopsklänningar online sverige

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s