Tips för din beställning bröllop klä i Kina

Du har förmodligen sett bröllop klänningar annonseras i webben och att du kan spara hundratals eller tusentals dollar på ditt bröllopsklänning genom att köpa direkt från Kina. Är du villig att spela dina pengar på de viktigaste klänningen i ditt liv genom att köpa en osedda klänning från en okänd källa? Innan du klickar på köpknappen, vänligen se till att du vet VAD du köper.

En sak tydlig är att det finns några fantastiska erbjudanden på bröllopsklänningar. Några är från stora brud tillverkare och ärligt uppsåt fynd, några är billiga importerade ”knock offs” av designer klänningar. Riskera inte att bli besviken när din dröm klänning anländer och det inte är vad du väntar och ser inte alls ut bilden på webbplatsen.

Som den gamla klyscha går – köparen akta, om affären är för bra för att vara sant, det förmodligen inte en affär! Du kan inte köpa en stor brudklänning för $31.45. Det är inte möjligt, och det kommer inte att hända. Du får exakt vad du har betalat för, en $31.45 klänning.

Internet är överösta med import från Fjärran Östern. De är förmodligen inte tillverkarna av de ursprungliga bröllopsklänningar som du sett i brudkläder tidskrifter och på racken i brud salonger. De är inte gjorda i samma fabriker som den ursprungliga klänningen. Dessa är ”knock off” klänningar. Kvaliteten är sämre, passformen är sämre, mönsterna är antingen föråldrade eller modifierad från originalet eller kan titta inget som originalet. Den tyg eller broderi eller profilering kan vara olika. I området i närheten finns det brud salonger som kommer att sätta knock off klänning bredvid den ursprungliga klänningen så kan du jämföra vad du faktiskt får när du beställer direkt. Det är en ögonöppnare. Tänk på det som skillnaden mellan Nordstroms och en stor låda återförsäljare.

Foto: korta festklänningar

Vissa bilder ser du online tillhör de stora brud tillverkarna. De har utformats, tillverkas och marknadsförs design. Knock off konstnärer använder olagligt foton från den ursprungliga designers katalog eller webbplats. Det är ett brott mot upphovsrättslagar. Du leds att tro att klänning är ett större varumärke, men inte. Knock off konstnärer stjäl.

Det finns en god chans att du inte bara betala en uppblåst fraktavgift från Kina till USA, du är också ansvarig för tullavgifter när köpet träffar USA. Tullavgifter är icke-överlåtbara. Du vet inte mängden avgiften tills klänningen levereras. Du betalar tullavgifter eller du får inte din klänning. Lägga till som på fyndpris, och fråga dig själv, ”Jag spara pengar?” Du behöver veta några saker.

Stor skillnad i kvaliteten på bridal tyger är allvarligt. Det finns olika kvaliteter av satin, siden, etc. Det fina tyget du sett på klänningen på sträckbänken kommer inte att vara samma. Sämre tyger kommer att vara lätt och Visa fler rynkor. De kan också bevattna plats när klänningen är kokt och pressad och är mycket svåra att trycka på.

Det finns också en allvarlig skillnad i snittet av klänningen som kommer att påverka passformen av klänning. Kvalitet klänningar har urbening i klänning att hålla slik. Det kan också ha en inre elastiskt bälte att hålla klänningen på plats och dra i midjan. Några kvalitet klänningar kommer att ha en helt byggd i inner-BH. De är mästerverk av design. Förvänta dig inte att få att i ett fynd slå av klänning.

Kvalitet klänningar har en inbyggd i krinolin som är inneslutna mellan lagren av tyg så krinolin inte repar din kropp. Du behöver inte bära en ytterligare krinolin med din klänning. En sämre klänning kanske grov krinolin utan ett foder så att krinolin gnuggar huden. Du måste köpa en krinolin för att hålla din strumpor och hud från repor. Det är en annan extra utgift.

Kvalitet klänningar kommer vara fodrade i satin eller liknande tyg så att det inte ser igenom. Detta är viktigt speciellt om du köper en snygg klänning hederliga chiffong eller charmuese. En sämre klänning har en billiga Taft foder och som ett resultat, kan du förmodligen se igenom klänning. Du måste göra en hel del shopping för att hitta en lång slip att bära under denna eleganta klänning, de bara inte som lättillgängliga och kan inte göra jobbet. Du kan behöva ta klänningen till en sömmerska till har den rebaseras, mer lagt bekostnad.

Kvalitet klänningar har små intrikata broderier, fina spetsar och hand sydd pärla arbete. Bead arbetet blir äkta kristaller. En knock off klänning kan ha limmat på paljetter istället för pärlor, billiga spetsar, skrikig broderi och plast ”kristaller”.

Vara medveten om något företag som garanterar dig en skräddarsydd klänning till dina mått och leverera det i 4 veckor från Kina. De kan inte garantera dig den exakta tidpunkten, eftersom det finns inget sätt att avgöra hur länge klänningen kommer att hållas i amerikanska tullen. Det finns inget sätt att påskynda något genom tullen.

Kolla in återkopplingar på din säljare. Många av säljarna säljer på oberoende webbplatser och på Ebay. EBay har feedback av en anledning. Det kommer att berätta om integritet och tillförlitligheten hos säljaren.  Läs mer: klänningar online fest sverige

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s