Sexy Party klänningar – klänning koder

Är du värd en fest? Eller är du deltar i ett parti? I båda fallen är det viktigt för dig att veta om de senaste och pågående part trenderna. En populärt parti trend är part klädkod trenden. Detta innebär att mottagande partens anger en klädkod för gäster och gäster har att följa den. Gästerna är medvetna om klädkoden genom inbjudningskort. Dessa klädkoder används på alla typer av tillfällen och händelser som bröllop, födelsedagar, prom nätter, årsdagar och firmafester.

Följande är några populära klädkoder för parterna:

Svart slips part

Denna kod kan vanligtvis användas för bröllop, Bal och även receptionen funktioner. Det är en formell fest där män är klädd i kostym och kvinnor är klädda i klänningar. Den klädsel som gästerna bära är helt beroende av beslut av värdarna. Inbjudan kan konstatera att det kan vara svart slips klädsel men de part klänning koderna kommer att vara semi-formella.

Bilder: billiga aftonklänningar

Om detta är koden för en formell personalfest eller ett möte, ska då män gå för grå eller svart smoking med matchande band medan för en semi-formella tillfällen, de kan välja att bära vitt eller svart frack och middag jacka. För kvinnor, det föreslås för att bära klänningar kvällen eller långa klänningar, vid formella eller semi-formella händelser samtidigt vid firmafester, de kan gå för aftonklänningar eller breda ben byxor.

Vit slips part

Detta är koden för de största formella händelser som inkluderar baler, banketter och operor. För män är det viktigt att komma ihåg att denna klädsel bärs endast efter dess sex på kvällen eller efter mörkret, i vissa fall. För helst vit slips, kommer männen bära en höftlånga kappa eller jacka med två svansar i dess rygg, vita flygeln krage, vit bomull fluga, ull eller silke byxor med ränder ner benen, silk Strumpor, vit skjorta med en tux front, en opera överrock och läderskor. För kvinnor föreslås det för att bära hellånga balklänningar. Tillbehör såsom en sjal och långa handskar är godtagbara.

Lounge och cocktailparty

Parterna som faller under detta avsnitt är inte lika dressat och formella som de tidigare två som diskuteras i denna artikel. Män kan bära kostymer i valfri färg som de gillar att, med eller utan slips. En button-down skjorta kommer också lägga elegans. För kvinnor, korta eleganta klänningar med tillbehör som koppling plånböcker skulle vara en bra idé. Kvinnor bör leta efter sexig festklänningar för sådana tillfällen och händelser; Dessa inkluderar till exempel Axelbandslös, låg hals och korta klänningar. Läs också:  http://www.kevinluo.se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s