Hur att välja bäst stora storlek aftonklänningar

Är du orolig för den nästa parten som du har ingen aning om hur att välja plus storlek kvällen klänning som passar dig? En massa plus size klänningar look gorgeous på skyltdockor eller modeller i tidningar, men när du prova dem. det ser ut som helt en annan klänning. Det innebär att du behöver tänka på din figur, och vilken stil passar dig bäst. billiga brudklänningar

Om du samlar de flesta av vikten i mellangärdet, är midjan oftast den största mätningen. Inspektera din figur och ta följande tips.
* Wrap för att balansera de smala axlarna eller matchar din klänning med en axelryckning. Horisontell och bredda necklines är fantastiskt alternativ.
* En lättburen klänning eller en balklänning är riktigt bra för att dra uppmärksamheten från magen.
* Om du har välväxt ben, glöm inte att visa dem i en knälång klänning.
* Ta betoningen från din mittsektionen till områdena som ansikte, nacke och axlar. Bara bära tilltalande smycken som hängen, chokers eller glamorösa örhängen.

Om du har en fastsatt midja men större höfter och lår, sedan för att välja passande klänning för dig beakta följande tips.
* Plocka en klänning som kommer accent ditt mellangärdet område, kanske med ett bälte.
* En klänning som är en ljusare nyans på toppen och är mörkare i botten hjälper till att skapa en lång och smal kroppsform.
* Balansera överkroppen med en wrap eller sjal. En horisontell urringning klänning hjälper mycket.
* Uppmärksamma upp till hals, ansikte, axlar och armar genom att tillämpa väl valda smycken.

Om du kan knappast hitta din midja och dina kroppsmått är ungefär samma storlek, sedan söka efter plus storlek aftonklänningar som ger dig forma och cinch midjan.
* Ge illusionen av en definierad midja genom att bära en klänning som har en monteras livstycket, skärp eller en dekoration liknande runt midjan.
* Att ge intryck av att du bara dölja feminina kurvor, plocka en empire klänning, Rita människor ögon till din övre delen och tillämpa tyget som flödar ner över mittsektionen och höfter.
* För att betona dina lår, höfter och ben, para en monteras livstycket med en kjol som har tyger att lägga till fullkomlighet.

Tumregler
* Leta efter vissa kropp shapewear som hjälper omedelbart till att hålla tillbaka magen.
* En empire klänning är säker på att rita ögon till din övre delen och ignorera magen.
* En A-line är smickrande till nästan alla kroppsformer om du väljer en som har en monteras livstycket som kommer att bygga kurvor och accent din midja.
* Leta efter en klänning för alla smaker.
* Gå för en färg som kompletterar din hudfärg
* Kom ihåg att Pimpa din aftonklänning.

Alla, bär något som du känner dig bekväm i, om du inte vill visa för mycket hud, istället leta efter en blygsam aftonklänning med ren design som ärmar och halsringning. Om du inte gillar att bära en full längd Aftonklänning och sedan gå för en plus storlek knälång klänning, använda vintage-stil klänningar som din inspiration. Lägg till en wrap eller rycka på axlarna för att komplettera looken. Om du föredrar något unikt, då är gotisk stil värt att prova. Läs också:  aftonklänningar på nätet

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s