5 funktioner att titta för i en Modern balklänningar

Prom säsongen. Du har sett fram emot det hela året. Det är skolan årets sociala scenen klimax. Naturligtvis, du vill se din bästa.

I själva verket vill du göra mer än så. Du vill vara den huvud-turner. Belle av bollen. Flickan som gör andra tjejer svartsjuk eftersom hon får stirrar från deras datum.

Så du behöver absolut den perfekta balklänningar. En som är Ultra-göra sval och Super-Hot! Inte något som din mamma bar till sin prom tillbaka i den mörka medeltiden.

Goda nyheter! Dagens banbrytande trender i balklänningar ger dig en mängd alternativ som inte var tillgängliga även några korta år sedan. Så om du vill vara framsynta fashionista på årets viktigaste händelse, behöver du en snabbkurs i vad som är hett här prom säsongen.

Här är fem funktioner bör du leta i moderna balklänningar:

(Foto: balklänningar på nätet)

Utskrifter

Inte begränsa dina val till solida färger. Några av de mest iögonfallande balklänningar handlar dessa dagar om utskrifter. På så sätt kan du kombinera alla typer av nyanser för en unik elegant look. Plus är skriva ut klänningar mer sannolikt att matcha din favorit skor och smycken kombinationer.

Grön ärmlös Chartreuse Multiprint balklänningar kombinerar nyanser av rött, rosa och blått med en skir mellangärdet och störta urringning. Blommig Fuscia Multiprint klänning funktioner en fuscia skriva ner till låret och en grön skriva ner till golvet, tillsammans med en öppen X-rygg och pärlstav empire midja. Och lång silkeslen sticka ut grimma klänningen sport en vit, lavendel och svart måleriska ut med en empire midja och en tie-i-back grimma.

Glam

Många av säsongens balklänningar är allt om wow faktor. Vissa har utsmyckning i hela hela klänningen. Andra införliva illusion tyger som smickrar bäraren ännu mer. Och några har även monterats siluetter för en unik modern look.

Den turkos-och-lime Axelbandslös lager tyll balklänning är lätt identifieras genom dess paljett-täckt älskling bustline och dess sallad kanten hemline. Om lila är din passion, du vill kolla in kort silkeslen grimma stil klänning med pärlstav urringning och midja med rosetter i baksidaen på empire midja och grimman halsen. Tulle axelbandslös klänning med kaviar Beading vid byst och nedtill finns i många färgval och har ruching i empire midjan.

Utskärningar

Om du har jobbat hårt på din figur och/eller tan, måste du visa upp när prom rullar runt! Så du kanske vill en klänning med sexig baksida eller sida utskärningar till framhäver din naturliga skönhet. Eller kanske du åker på en klänning som är helt backless.

Jewel-tone Chartreuse Sapphire klänning har mousserande pärlarbete som accenter subtila utskärningar, tillsammans med en crisscross tillbaka som slutar i en v-ringning framtill. Du kanske också gillar sexiga X-baksidan på kort skimrande Taft grimma klänningen, som också har delikat soutache detalj under kjolen. Och den Jeweled hals kort grimma klänning är gjord av underbara Matt chiffon tyg med en unik inverted-V-tillbaka.

Rosetter, volanger och nivåer

Det finns inget som en RYNKAD accent fånga ögat! Bågar kan piffa upp nästan alla stil, flörtig blommig volanger kan skapa en jaunty look och nivåer kan hjälpa till att bygga en tredimensionell ensemble. Och om du kan kombinera dessa element, du kanske bara den mest omtalade klänningen på balen!

Fören i ryggen är den perfekta accenten till moss-färgade silkeslen sticka kort klänningen, som har en bubbla kjol, sequined hemline och delikat axelband. Om du letar efter volanger, vit Spaghetti bandet nivåer spets och Mesh Trumpet klänning med ett svart sidenband knuten runt är midjan eleganta, trendiga och bekväma. Och den korta Axelbandslös nivåindelade Organza klänning med skärp och Sequined byst kan bäst beskrivas som den ”lilla svarta klänningen som gör en stor sats.” Läs också: Brudtärneklänningar|billiga studentklänningar

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s