Information om Cocktail Klänningar

Cocktail klänningar har sitt ursprung i 1920-talet. Sedan dess har de varit föredrog en majoritet av kvinnorna som formell eller semi-formella slitage. De kan betecknas som ‘kvällen kläder’ som kommer i varierande längder sådan som knä längd, te längd, eller så länge som till ankeln.

Dessa klänningar är generellt gjord av lätta ull, siden, sammet eller satin och kommer i en mängd stilar såsom ärm-mindre, slätt, långa ärmar, tryckt, lös eller monterade.

Det finns olika typer av cocktail kläder. Några av dem nämns nedan:

· Axelbandslös klänning

Denna typ av cocktail klänningar är mindre detaljerade jämfört med formella Axelbandslös kläder. Valet av ett lämpligt tyg för denna typ är viktigt. Satin, siden, spets, tyll och chiffong överlägg är mer lämpade och vanligen används medan jersey eller bomull sticka maj avger för mycket av en casual look. Gemensamma funktioner i Axelbandslös klänningar inkluderar monterade midjor med en elegant bälte eller band, monterade livstycken, kropp-skimming, och bubbla eller A-line kjolar.

(Foto: cocktailklänningar på nätet)

· A-Line klänning

A-line cocktail klänning är generellt vintage-inspirerade. Det har främst en ärmlös livstycket, bateau urringning och en nederkant som når förbi knäna. A-line kläder fokusera på kroppen-skumma av den övre delen av kroppen. Midjan markeras ofta med strass pins eller menyfliksområdet bälten.

· Skift klänning

Denna typ av klänning ser bäst på kvinnor med raka siffror. Det har vanligtvis en rak kjol och en hög halsringning, som har en ostrukturerad midjan. Generellt har de heller ingen ärmar eller funktionen holkärm. Men är de som har långa ärmar vanligtvis klockformad. Bär tillbehör med denna typ av klänning kommer överdriva dess enkelhet och kommer att förorena sitt överklagande. Istället för att gå för tillbehör, väljer en klänning som har mönster av sekvens eller glänsande silke, vilket i sig gör klänningen en lämplig cocktail klänning.

· Formade skift klänning

Denna typ av klänning har alla kännetecken på en skift klänning, men det finns en strukturerad midja istället. Det oftast har holkärm eller är ärmlös och har en nederkant som träffar på knäet eller några inches ovanför. Dessa klänningar är vanligtvis tillgängliga i svart, marinblå eller mörk grå färg.

· Liten svart klänning

Någon typ av cocktail klänning gjord i svart kan betecknas som en liten svart klänning. Det kan bäras från dag till kväll med tillbehör.

Hålla din kropp och form i åtanke när du väljer en klänning. Lämplig typ av klänning gör att du ser graciösa, eleganta och fashionabla. Se även: billiga studentklänningar

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s