Part Cocktail klänningar – den nya stilar för denna säsong

I år har sett en paus från normalt som part Cocktailklänningar anses. Axelbandslös klänningar har i mode under alltför många år nu och sett återlämnande av remmar är ett välkommet avbrott för oss utan de stora bysterna och förtroendet att visa mycket hud.

Även om designen är anta till vara feminina och smickrande det fortfarande kräver en viss mängd ungdomlig hud och fint formade axlar att utföra utseendet perfekt. Den nya stilen Grimmor täcka upp mycket mer utan att förlora den sexiga kanten som vi alla vill ha i vår cocktail klänningar.

Mode kunniga damer bland oss är alla suget efter dessa nya styles i part cocktail slitage på grund av ultra feminin design nedskärningar och påkostade utsmyckningar. Detta är främst eftersom det är långt mer lättare att erhålla dessa senaste modet på internet.

(Bild: cocktailklänningar online)

Stilar på jakt efter
Röksvamp eller ballong fållar har omarbetats och är nu långt mer förnäm än de mönster som ses i dem 80 ‘s pop videor. Hemlines är nu mer smickrande och puff effekten inte är så över toppen. Denna effekt som paras ihop med två färg tyger har gjort röksvamp mycket sortera efter. Xcite och Alyce konstruktioner är värt att kolla in om du vill ha en av dessa part cocktail klänningar.

Årets färgkombinationer

Färgkombinationerna används på säsongens part cocktail klänningar är djärva och clash. Användning av svart och vitt blandas med ljusa röda och djärva blues är förvisso ett uttalande men med sex and city styling leder vägen i dagens mode dessa färg kombinationer har aldrig varit mer sortera efter.

Grafik göra en kommer tillbaka

Utskrifter sågs i förra årets samlingar men intervallet hölls få och långt mellan. Efterfrågan i år har förändrats med utskrifter som blivit mycket populär och djurtryck gör bryggor levandegör vad beträffar part Cocktailklänningar är. Dessa djur utskrifter kombineras med paneler av block färger samt hand pärlstav Detaljer. Hålla in med senast i färg trender har vi sett en hel del chockrosa och djärva blues blandas med svarta som slutför djuret utskrifter perfekt.

Designers galna för Poka prickar

Designers denna säsong har producerat några av de flesta showen stoppa prickiga Cocktailklänningar någonsin och dessa klänningar är att fånga ögat av kändisar och modemedveten bland oss. Dessa part Cocktailklänningar är inställda att leda modevärlden denna säsong med någonsin tjej vilja lägga till minst en version av dotty mönster i sin garderob. Se mer:   http://www.kevinluo.se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s