Hur man väljer en perfekt festklänningar – 3 viktiga Tips

Har du precis fått en inbjudan till en fest eller en funktion och inte vet vad att bära den dagen? Jag vet att det kan vara en huvudvärk för några av dig men sanningen är att välja den högra Festkläder för en part inte behöver vara svårt. Festklänningar är bra för både informella och formella händelser. Kommer du att hitta en klänning som passar dig väl, så här är några tips jag vill dela med dig på hur du kan hitta den perfekta klänningen för detta speciella tillfälle.

1. Välj din stil

Du måste veta din figur först, har du smala och långa ben? Kort midja? Du ser, festklänningar kommer i olika stilar, färger och material. Vissa är förlora, flyter och långa medan andra är åtsittande. Du har att hitta en som matchar din figur. Så kanske du vill prova några stilar och sedan bestämma vilket som passar dig mer.

2. enkel eller prålig?

Nästa sak att tänka på är om du föredrar din klänning vara enkel eller rafflande. I området i närheten finns det festklänningar som har flera färger och med glänsande tyg också. Dessa är mer iögonfallande. Medan andra har bara en eller två färger som är enkel. Nu bara för att det är enkelt, betyder inte att det är inte elegant. Men allt beror på din smak. Jag till exempel skulle föredra enkla klänningar men det är bara min egen personliga preferens.

3. tillbehör

Glöm aldrig att bära tillbehör med din festklänningar. Till skillnad från andra outfits festklänningar fungerar bra med tillbehör. Välj smycken (halsband, armband, örhängen), skor, handväska som matchar med din klänning.

Har där du det, 3 enkla tips som hjälper dig hitta den perfekta klänningen för den särskilda händelsen. Se mer på: www.kevinluo.se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s