Hur man bär en lång balklänning beroende på din kroppstyp

Vet du att du inte behöver vara lång och smal för en lång balklänning för att smickra din kropp? Oavsett din kroppsform kan du bära en lång klänning och du kommer att locka uppmärksamheten hos de människor som deltar i balen. Allt du behöver göra är att bära outfiten korrekt.

Kurvig form

Om du har en kurvig figur bör du gå för en maxi klänning. Den goda sidan med en maxiklänning är att den har en cinched midja, remmar och facklor som visar upp dina kurvor samtidigt som du döljer dina fel.

För idealiska resultat bör du undvika en outfit som har volanger, paljetter runt midriffen, smala remmar och extra långa slitsar som kommer att förlänga din kropp och därmed dra uppmärksamhet till de problematiska områdena.

Rektangulär form

Om du har en rektangulär kroppsform betyder det att dina höfter och axlar är nästan av samma storlek; du har dock en mindre bystlinje. Den goda sidan med att ha denna kroppsform är att du har ett brett utbud av långa balklänningar som du kan välja mellan. Två av de bästa balklänningarna att gå för är kolumnklänningar med smala kjolar och grecianska klänningar.

Spaltdräkter gör att du kan verka längre medan grekiska kläder visar upp din krage och tonade armar. För idealiska resultat bör du bära en outfit med spaghettiband.

Stor gripen

Det är utmanande att hitta en lång balklänning som smickrar din kropp utan att dra uppmärksamhet till bystlinjen. Även om så är fallet betyder det inte att det är omöjligt att hitta en smickrande klänning.

Om du har en stor byst bör du gå för en outfit med en V-hals för att visa upp dina nyckelben. Du bör också gå för en outfit med kepsärmar och breda remmar för att uppmärksamma dina axlar och armar.

Päronform

De flesta flickor med päronform undviker ofta långa klänningar eftersom de känner att de kommer att locka uppmärksamhet till de problematiska områdena. Om du känner att du behöver bära en lång outfit, bör du gå vidare och göra det. Allt du behöver göra är att betona toppen av outfiten. Ett sätt att göra det är att bära en klänning som är ljusare upptill och mörkare längst ner.

Slutsats

Så här ska du bära en lång balklänning beroende på din kroppstyp. För idealiska resultat bär alltid en högkvalitativ outfit.

Lämna en kommentar