Var kan man köpa en prisvärd designer balklänning

Du kanske tror att köpa en designer balklänning kostar mycket pengar, men du skulle ha fel. Visst, du kan spendera hundratals dollar på vissa stilar, men vissa klänningar från de bästa, mest kända modehusen kan köpas för så lite som $ 120. Så om du trodde att du inte hade råd med en designerklänning, tänk om.

Blott omnämnandet av ordet ”designer” frammanar små klänningar med stora prislappar. Detta är något av en missuppfattning. De flesta modehus designar ett brett utbud av stilar med många olika tyger. De gör detta för att erbjuda något för alla, och en faktor är priset. Genom att bara tillverka dyra klänningar utesluter de en stor del av befolkningen, och det skulle vara dåligt för affärerna. Så beroende på vilka stilar och tyg du gillar kan du hämta en designeretikett för mycket mindre än du kanske tror.

En Jessica McClintock balklänning har älskats av kvinnor i över 30 år. Stilarna sträcker sig från klassiska tyllar och Empire-klänningar till kort kjolcocktailklänning. En balklänning av Jessica McClintock kan kosta så lite som 120 dollar. Hur många varuhusklänningar kan matcha det priset? För $ 120 kan du bära en balklänning som är vackert gjord och kommer att få dig att känna dig som en miljon dollar när du bär den.

En klänning från Flirt prom klänning samling blir allt mer populär. De djärva, samtida designerna avgudas av många av dagens självsäkra, kassiga tonåringar. Och även om det är sant att du kan betala över $ 500 dollar för en klänning, är det också sant att du kan hämta en för så lite som $ 180; det är en vacker, bandlös klänning med en söt halsringning accentuerad med ett strasskluster och en sveptågskjol – det ser gudomligt ut.

Flörtklänningar, inte din stil? Varför inte se vad en Jovani balklänningar stockholm har att erbjuda. Dessa klänningar är kanske de mest sort efter balklänningar; kändisar världen över bär Jovani klänningar. Du kan också känna dig som en kändis, och för under $ 300.

Ovanstående tre designerbalklänningar är ett litet urval av vad du kan hitta om du tittar tillräckligt hårt. Ett bra ställe att börja leta är online. Det finns många auktoriserade återförsäljare som har dessa klänningar listade. Ett annat tips för att hitta en prisvärd designerbalklänning är att köpa en från förra säsongen. Designerna förändras knappast alls från år till år; Ingen skulle veta att du köpte en klänning från förra årets kollektion och du skulle bära något av utsökt skönhet.

En bra idé är att besöka din lokala butik och se vad som erbjuds där. Om du redan har hittat klänningen online till ett billigare pris kanske du kan övertala dem att sälja den för lite mindre. Butiker har alltid utrymmesbegränsningar och ser också sin försäljning slå köp online-återförsäljare, så var inte blyg för att köpslå.

Du behöver verkligen inte köpa begaga begagnad för att bära en prisvärd designerbalklänning till Prom. Titta bara tillräckligt noga och var beredd att förhandla med en säljare.

Lämna en kommentar